Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixhttp://www.ipexgroup.com/http://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/http://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

De makkelijkste, veiligste en milieuvriendelijkste manier om te adverteren

De makkelijkste, veiligste en mileuvriendelijkste manier om te adverteren





 

De makkelijkste, veiligste en milieuvriendelijkste manier om te adverteren


Permovable is een PVC vrije druk gevoelige film ontwikkeld voor gebruik op een breed scala van buiten en binnen ondergronden. Dit innovatieve product geeft de uitstraling dat het permanent is zonder opstaande randen voor maximale veiligheid. Ideaal voor de volgende toepassingen: stadions, beursen, stations, winkels, parkeerplaatsen, buitenmuren, etc.





Voordelen

Dit product is zeer milieuvriendelijk omdat het afbreekbaar is en te verwijderen met een hogedrukreiniger. Daarnaast is het zeer eenvoudig zonder heatgun aan te brengen. Voor de veiligheid heeft dit product anti slip als eigenschap. Wilt u als eerste dit product aanbieden bij uw klanten neem dan contact met op met onze product experts via: 0299 - 39 33 90 of via onderstaande knop.



Neem contact op

 














Roland introduceert de TrueVIS SG serie


































Afgelopen weken introduceerde Roland de Roland TrueVIS SG serie. Deze machines zijn ideaal voor starters die op zoek zijn naar een alleskunner. Maar ook als uitbreiding van een huidig machinepark. De Roland SG-540 (1371 mm) en Roland SG-300 (762 mm) staan voor ongekende kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid die u van Roland gewend bent. En dit alles tegen een zeer scherpe prijs. Ongeacht de visie voor uw bedrijf, de Roland TrueVIS SG serie helpt bij het realiseren van doelen.
















Meer Informatie


 



































Zet hem alvast in uw agenda


































U wilt op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de Sign & Print branche. Dan komt u naar de Open Dagen van Man Print & Sign 20 & 21 oktober. Omdat uw succes ons succes is, zal het thema dit jaar bestaan uit hoe online marketing ingezet kan worden voor het aantrekken van klanten. Natuurlijk kunt u ook aan slag met de nieuwste machines van Roland en Polyprint of deelnemen aan één van de workshops. De mogelijkheid tot inschrijven volgt binnenkort. 
















 

















Occasions


Wanneer deze machines niet meer bij occasions staan, neem dan contact op.




































LEJ 640F
















Meer informatie



























BN 20
















Meer informatie



























XR 640
















Meer informatie





























































Share

























Tweet

























Forward


























meer nieuws