Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixhttp://www.ipexgroup.com/http://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/http://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Logi Label op de Empack 2018  

Logi Label op de Empack 2018



Nog slechts enkele dagen en dan opent de grootste verpakkingsbeurs van de Benelux de deuren in de jaarbeurs in Utrecht. U kunt de Logi Label daar vinden op onze vaste stand B200.

 













Logi Label is sinds 2002 toonaangevend voor het zelf etiketten bedrukken in full colour. Wij presenteren op onze stand een aantal nieuwe ontwikkelingen op het gebied van zelf uw etiketten bedrukken in full colour.



In de loop van de jaren is het zelf printen van etiketten in full colour veel sneller en goedkoper geworden. Ook de kwaliteit is vele malen beter en het is zelfs mogelijk zelf uw chemisch bestendige etiketten zelf te bedrukken op goedgekeurde materialen.
















 




















Deze printers zullen wij u tonen op onze stand:






Van Afinia de volgende printers: L301- L501 – L801 – L901 en de DLF220 nabewerking machine



Van Primera de LX500 -  LX2000e



Van Epson de C3500 – C7500
















 




















En tevens tonen we een preproductie model van de OKI PRO 1050




Met de OKI PRO 1050 laser printer is het mogelijk ook een vijfde kleur (wit) te printen dus ook op transparante materialen is het nu goed mogelijk zelf uw gewenste etiketten te bedrukken in full colour wat door de witte achtergrond een perfect plaatje zal laten zien.



En ook op goud of zilver materiaal kunt u een perfect plaatje printen door eerst wit te printen..
















 
































En denkt u aan onze actie voor Kika, Clini clowns en stichting AAP…




Wie weet brengen wij enkele weken na de beurs een mooie kist wijn bij u langs!



Bij de ingang zal u een koffiebon ontvangen met daarop onze actie vermeld. Kaartje of ingevulde strook bij onze stand inleveren in de vaas met het door u gewenste goede doel en u doet mee met de verloting!



De goede doelen winnen in ieder geval altijd!




meer nieuws