Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixhttp://www.ipexgroup.com/http://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/http://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Nieuws

 • Sign Expo Las Vegas wordt virtueel event

  De International Sign Expo 2021 die begin april zou plaatsvinden in Las Vegas wordt omgezet naar een virtueel event. De ISA-organisatie heeft dat deze week besloten. Het bericht Sign Expo Las Vegas wordt virtueel event verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Roland DG lanceert nieuwe machines

  Roland DG heeft haar gamma UV-printers uitgebreid met twee nieuwe series: de Versa UV LEC2 rol-rol printer/snijplotter en de Versa UV LEC2-vlakbedprinters. Het bericht Roland DG lanceert nieuwe machines verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Filmpjes genomineerden Sign+ Award 2020

  De genomineerde projecten voor de Sign+ Award 2020 gaven een mooi beeld van de variatie aan projecten in de signbranche. Daarom in vijf filmpjes creativiteit en vakwerk in een notendop. Het bericht Filmpjes genomineerden Sign+ Award 2020 verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Flexorotatiedrukkers roeren zich met focus op training

  VERPAKKINGSMADIA – De flexorotatie-verpakkingsdrukkers schitterden al met essentiële trainingen dankzij hun brancheorganisatie EFTA Benelux. Nu volledig digitaal! Op Europees niveau biedt FTA de branchede nodige leer- en trainingsmiddelen.

 • Nieuwe marketing/relation manager Fespa Nederland

  Eduard Hoogendijk is de nieuwe Marketing Relation Manager van Fespa Nederland. Met zijn jarenlange ervaring in de branche kent hij de wereld van de visuele communicatie goed. Het bericht Nieuwe marketing/relation manager Fespa Nederland verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Smooth Finish distributeur Neschen in VS

  Smooth Finish LLC wordt de belangrijkste distributeur van het hardwaremerk van Neschen op de Amerikaanse markt. Het gaat opereren vanuit de VS. Het bericht Smooth Finish distributeur Neschen in VS verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Avondklok: een update

  Het demissionaire kabinet heeft vandaag verdere stappen gezet in de besluitvorming rond de avondklok. Waarschijnlijk gaat het komend weekend in. De Tweede Kamer buigt zich er nog over en er zouden kleine wijzigingen kunnen worden aangebracht. Hieronder staan de hoofdpunten van wat tot nu toe bekend is gemaakt.

 • Avondklok: een update

  Het demissionaire kabinet heeft vandaag verdere stappen gezet in de besluitvorming rond de avondklok. Waarschijnlijk gaat het komend weekend in. De Tweede Kamer buigt zich er nog over en er zouden kleine wijzigingen kunnen worden aangebracht. Hieronder staan de hoofdpunten van wat tot nu toe bekend is gemaakt.

 • FNV stemt in met eindbod werkgevers

  BRANCHE - Een meerderheid van de FNV-leden stemt in met het eindbod van werkgevers voor aanpassing van de Grafimedia cao. Dat vernam de werkgeversdelegatie vanmorgen van het FNV.

 • Nieuw collectief pensioen voor signbedrijven

  Per 1 januari 2021 heeft VSBN nieuwe afspraken gemaakt met premiepensioeninstelling Brand New Day. Een collectieve regeling voor signbedrijven met ruimte voor eigen invulling. Het bericht Nieuw collectief pensioen voor signbedrijven verscheen eerst op Sign+ Magazine.

meer nieuws