Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixhttp://www.ipexgroup.com/http://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/http://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Nieuws

 • Wifac met OMET nu compleet voor labelproducenten

  VERPAKKINGSMEDIA – Het móest ervan komen dat OMET’s labelpersen eens een sterke Benelux-dealer zouden krijgen. Nú is dat zover, want Wifac bv heeft een exclusief dealercontract gesloten met OMET s.r.l. in Lecco-Italië. Benelux is daarmee een uitgebreid labelpersen-aanbod en expertise rijker geworden.

 • Wat kost het om mijn elektrische auto op te laden?

  Elektrisch rijden is anno 2020 geen toekomstige gedachte meer maar werkelijkheid. Nadat autofabrikant Tesla het voortouw nam volgen de grote merken met elektrische varianten die ook betaalbaar zijn voor de consument. Daarnaast ziet de regering en het Europese parlement brood in het elektrisch rijden vanwege de klimaatcrisis. Het bericht Wat kost het om mijn elektrische auto op te laden? verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Hoe je het beste kunt besparen op telefonie

  Maandelijks zijn de vaste lasten in de meeste huishoudens erg hoog. De huur / hypotheek, energie, internet enzovoort vormen een groot deel van de vaste lasten maar wist je dat hier ook op bespaard kan worden? Door over te stappen van provider of maatschappij kan dit jaarlijks behoorlijk wat centen schelen. Het bericht Hoe je het beste kunt besparen op telefonie verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Waarom je een huis moet verzekeren, ook als je huurt!

  Of je het huis nu huurt, of hebt gekocht, het is belangrijk om de spullen en het huis te verzekeren om hoge kosten te voorkomen. Zo kun je doormiddel van een inboedelverzekering alles wat in het huis staat verzekeren. Zo komt u nooit voor hoge kosten bij brand of inbraak. Het bericht Waarom je een huis moet verzekeren, ook als je huurt! verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Wat er gebeurt als je geen zorgverzekering meer hebt

  In Nederland is het afsluiten van een zorgverzekering verplicht. Als je geen zorgverzekering hebt loop je dus een erg groot risico. Bij spoedeisende hulp wordt je uiteraard wel geholpen maar je krijgt de torenhoge rekening voor deze zorg wel gewoon thuisgestuurd. Deze kan oplopen tot duizenden euro’s en daarom is een verplichte zorgverzekering een goed middel om je hier tegen te beschermen. Het bericht Wat er gebeurt als je geen zorgverzekering meer hebt verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Kosten gebruik AVG-stappenplan bedraagt vanaf 1 oktober 2020 €100,-

  Om aan de algemene verordening gegevensbescherming (privacyregelgeving) te voldoen konden leden gratis gebruikt maken van het handige stappenplan van de Stichting AVG voor verenigingen. Hiertoe had het KVGO met deze stichting een overeenkomst gesloten. Deze overeenkomst is nu gewijzigd en kunnen wij gezien de licentiekosten het gebruik niet meer gratis aanbieden. Wel hebben wij een…

 • Digitalisering in Nederlandse mkb

  Nederland doet het goed qua digitalisering van mkb-bedrijven, in een vergelijkende studie met andere Europese landen. Belgische bedrijven zijn aanzienlijk minder online aanwezig met een eigen website. Dit blijkt uit een studie van Sortlist onder 500 mkb-bedrijven. Het bericht Digitalisering in Nederlandse mkb verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • B-Line van Philips nu beschikbaar

  Philips Professional Display Solutions lanceert eenreeks B-Line Ultra HD pro-tv's voor delen van informatie in vergaderruimten, onderwijsinstellingen en hospitality-omgevingen. Het bericht B-Line van Philips nu beschikbaar verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Gaat Landa in 2021 naar drupa?

  TOELEVERANCIERS - Na diverse afzeggingen van verschillende exposanten in het high-end printsegment en in het offsetsegment, was de aandacht natuurlijk ook - en misschien wel vooral - gericht op Landa. In 2016 kenmerkte Landa zich door een futuristische stand, waarbij je als bezoeker het gevoel had, dat je een andere wereld was binnengetreden.

 • Waarom Anvil Industries voor een integraal ontwerp Clean Produceren heeft gekozen

  Anvil Industries is de overkoepelende organisatie van meerdere CNC metaalbewerkingsfabrieken, waaronder de twee machinefabrieken Jansen Machining Technology en Job Precision. Onder de naam Anvil Industries zijn meerdere bedrijven werkzaam in de fijnmechanische industrie, waaronder bovengenoemde machinefabrieken. Deze twee zijn tezamen met het kantoor van Anvil gevestigd in een nieuw gebouwd pand in Valkenswaard en zijn de samenwerking met Colt aangegaan voor het invullen van hun klimaatbeheersingsvraagstuk.

meer nieuws