Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixhttp://www.ipexgroup.com/http://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/http://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Nieuws

 • Mimaki Live-webinar textielindustrie 14 juli

  Het eerstvolgende Mimaki Live-webinar gaat over de textielindustrie. Wat zijn kansen tijdens deze crisis? Met medewerking van o.a. Premier Textiles, Pongs en Ibena. Het bericht Mimaki Live-webinar textielindustrie 14 juli verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Maak je eigen Toyota Land Cruiser (video)

  Onze collega’s van Houtwereld maakten ons attent op dit filmpje. Hiervan gaat het hart sneller kloppen bij iedere autoliefhebber. Relatie met sign? Nauwelijks, maar wel leuk! Het bericht Maak je eigen Toyota Land Cruiser (video) verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Businessmodel vakbeurzen aan het wankelen

  EVENEMENT - Heidelberg zal komend jaar niet deelnemen aan internationale evenementen. Daardoor vervalt dus ook de deelname aan drupa 2021 in april. De fabrikant kiest voor eigen events, gecombineerd met digitale aanvullingen in de 'thuismarkt' Duitsland, Atlanta, Shanghai, Sao Paulo en Tokyo.

 • Clear Channel: abri’s met sedumdak in Gouda

  Clear Channel Nederland is in juni gestart met de plaatsing van abri’s met een sedumdak in de gemeente Gouda. Inmiddels is bijna de helft van de in totaal 75 abri’s geplaatst. Het bericht Clear Channel: abri’s met sedumdak in Gouda verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Agfa verhoogt productiecapaciteit inkjetinkt

  Om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen, investeert Agfa aanzienlijk in de uitbreiding van de productiecapaciteit voor inkjetinkt. Er komt een nieuwe fabriek speciaal voor de productie van inkjetinkt op waterbasis. Het bericht Agfa verhoogt productiecapaciteit inkjetinkt verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Beurzensector dagvaardt Belgische staat

  De Belgische beurzensector dagvaardt de Belgische staat in een poging om de beurzensector opnieuw veilig aan de slag te laten gaan vanaf 1 augustus. Het bericht Beurzensector dagvaardt Belgische staat verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Casestudy impositie Phoenix bij Elburg Smit

  MARKETING - In haar 80 jarige historie heeft drukkerij Elburg Smit zich ontwikkeld tot een specialist in het botanische segment en levert zij op dit moment met 85 medewerkers producten en diensten aan de retail, groothandel en kwekers.

 • Hillenaar focust op digitale reclamemasten

  Hillenaar Outdoor focust voortaan op digitale reclamemasten langs snelwegen en probeert zijn abri-netwerk te verkopen. "Sinds corona is de vraag naar digitale masten explosief gegroeid.” Het bericht Hillenaar focust op digitale reclamemasten verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Neschen vloerfolie met R10 antislip

  Solvoprint dot print 'n' walk R10 is de nieuwe vloersticker folie binnen de print 'n' walk range van Neschen Coating. De folie is na het printen meteen klaar voor gebruik, inclusief antislip oppervlak. Het bericht Neschen vloerfolie met R10 antislip verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Koenig & Bauer: nieuwe Rapida generatie gepresenteerd

  TOELEVERANCIERS - Het aantal 'drupa 2020' aankondigingen komt langzaam maar zeker ten einde. Koenig & Bauer presenteerde vorige week de nieuwste Rapida generatie, voorzien van het het volautomatische PlateTronic plaatwisselsysteem. Voor Koenig & Bauer is dat een noviteit in het vellensegment.

meer nieuws