Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixhttp://www.ipexgroup.com/http://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/http://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Nieuws

 • Four Pees stelt CalderaRIP v14 voor

  Four Pees kondigt CalderaRIP 14 aan. Er is een reeks nieuwe functies en verbeteringen aan de printmanagement- en workflowsoftware toegevoegd. Het bericht Four Pees stelt CalderaRIP v14 voor verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Amerikaanse boekenbranche vecht tegen Amazone

  BUITENLAND - De American Booksellers Association gaat het gevecht aan met Amazon. De brancheorganisatie heeft een actie opgezet onder de naam 'Boxed Out', waarbij diverse boekenwinkels worden 'verpakt' in de bekende Amazon dozen met daarop diverse uitspraken. Hebben drukkerijen hier iets aan?

 • Canon Colorado 1650 in Color Concepts lab

  De Canon Colorado 1650 is het tweede lid van de Colorado-familie bij Color Concepts. Het onafhankelijke profilering- en testlab zal het mediabereik van deze printer verder vergroten. Het bericht Canon Colorado 1650 in Color Concepts lab verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Epson kondigt Cloud Solution Port aan

  Voor klanten die hun productiviteit willen verhogen en de planning en kosten van hun printproductie willen verbeteren, introduceert Epson een nieuwe cloudgebaseerde dienst: Cloud Solution Port. Het bericht Epson kondigt Cloud Solution Port aan verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • VIGC laat zich niet klein krijgen door corona

  EVENEMENT - Het VIGC team draaide deze week 'gewoon' een 'dubbele week' met in het begin van de week de tweedaagse hackaton en gisteren de online editie van het jaarlijkse Congres, dat normaal in de offline editie wordt gehouden bij Lamot in Mechelen. Een samenvattende impressie vanaf het redactiekantoor door Jolanda van Drie en Peter Luit.

 • Twee nieuwe 4K-schermen van Panasonic

  Panasonic brengt in november twee nieuwe series 4K UHD LCD- schermen op de markt. Beide zijn geschikt voor de professionele markt. Het bericht Twee nieuwe 4K-schermen van Panasonic verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Straatkunstmuseum opent deuren

  Op het NDSM-terrein in Amsterdam-Noord is een nieuw straatkunstmuseum STRAAT. In het gebouw werkten (inter)nationale graffiti- en streetartists. Het bericht Straatkunstmuseum opent deuren verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Het zakendoen moet beter in de grafische industrie

  MENSEN - Op ons artikel over persoonlijk drama bij een faillissement ontvingen wij een reactie van Mario Klomp. Hij stelt in zijn schrijven dat conventionele drukkerijen maar blijven volharden in oude systemen en wijze van benaderen van de markt. Gevraagd om zijn uitspraak nader toe te lichten, bleek Klomp hier van harte toe bereid te zijn.

 • Eerste VIGC/EY ‘Virtual Hackaton’ groot succes

  BRANCHE - VIGC organiseerde de eerste 'Virtual Hackaton' in samenwerking met EY, die hiervoor de structuur opzette. Bedrijven konden inschrijven op het aangaan van 'challenges' binnen vier segmenten: commercial print, industrial print, packaging & labels en publishing.

 • Coronagerelateerde folies van Italiaanse APA

  De Italiaanse fabrikant APA heeft een reeks zelfklevende, soms antibacteriële folies op de markt gebracht. Deze producten spelen in op de covid-19 voorschriften vanuit de overheid. Het bericht Coronagerelateerde folies van Italiaanse APA verscheen eerst op Sign+ Magazine.

meer nieuws