Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/

Nieuws

 • KVGO promoot print op Dutch Design Week
  22 print pakt

  In Eindhoven startte afgelopen weekend de Dutch Design Week. Branchevereniging KVGO zet de print-promotie-activiteit Print Pakt in om de creatieve bezoeker in contact te brengen met drukwerk.

  Print Pakt opereert vanuit een eigen locatie,... 22-10

 • Basware en Xerox tekenen resellersovereenkomst
  Basware heeft een samenwerkingsovereenkomst met Xerox afgesloten. De samenwerking houdt onder meer in dat Xerox Basware’s e-Invoice Network-oplossing aan zijn klanten gaat (door)verkopen en Basware de Scan & Capture Production Operations aan Xerox uitbesteedt. Door de samenwerking stappen ook zo’n 400 medewerkers over.
  Lees verder » 22-10
 • Faillissement Reproprint
  22 reproprint

  De rechtbank Dordrecht heeft op 9 oktober het faillissement uitgesproken over Drukkerij Reproprint B.V. in Capelle aan den IJssel.

  De onderneming handelde ook onder de naam Reproprint XL en profileerde zich met een heel peloton... 22-10

 • SER in top van middelgrote ECM leveranciers
  In het onlangs door Forrester gepubliceerde Now Tech rapport wordt SER in alle vier van de onderzochte segmenten voor primaire functionaliteit genoemd. SER is een van de drie middelgrote ECM leveranciers die aan alle vier segmenten voldoet.In Forrester´s Now Tech rapport Content Platforms, Q3 2018 zijn 37 internationale leveranciers van contentdiensten onderzocht op het gebied van marktaanwezigheid en software­functionaliteit.
  Lees verder » 22-10
 • Handhavingsprocedure A’dam tegen City kansloos
  BRANCHE - Symboolpolitiek is het enige te bedenken woord voor een machteloze gemeenteraad in Amsterdam in een poging het locale huis-aan-huis blad City te dwingen tot stoppen. De raad bemoeit zich met de verhouding reclame ten opzichte van de redactionele inhoud. 22-10
 • Maasdijk beleeft kickoff Benelux’ grootste 3D-printer
  SIGNPRINT – Zoals het al rondzoemde op Sign2com’18 in Kortrijk, heeft de Nederlandse ondernemer Lennart van den Doel inmiddels de allergrootste 3D- UV-gelprinter in gebruik genomen. Zijn bedrijf ´3D Next Level´ richt zich daarmee op maar liefst 25 of meer doelmarkten. Heel apart voor iemand die nieuw is in de signbranche! POS-displays zijn ook maar een deel van z’n doelgebied. 22-10
 • Vijfde editie Interieurinnovaties met print

  Canon organiseert woensdag 14 november de vijfde editie van het evenement ‘Interieurinnovaties met print’.

  Het bericht Vijfde editie Interieurinnovaties met print verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  22-10
 • MagnaColours neemt LJ Specialities over

  MagnaColours, inktfabrikant van watergedragen textielinkten, heeft de goodwill en inventaris van LJ Specialities overgenomen. 

  Het bericht MagnaColours neemt LJ Specialities over verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  22-10
 • Volgende aflevering City-soap
  22 city

  Het botert niet echt tussen de gemeente Amsterdam en Trusted Media als het gaat over de krant City. De gemeente Amsterdam stopt het meewerken aan interviews in de huis-aan-huis-krant.

  De gemeente Amsterdam wil geen medewerking verlenen aan... 22-10

 • Succesvolle eerste dag Print Pakt Live op DDW

  Dutch Design Week is gestart en daarmee ook Print Pakt Live. Negen dagen lang maken grafische bedrijven samen met het Print Pakt-team promotie voor het grafische product in de sfeervolle Swarte Doos op Strijp S, Eindhoven.

  21-10
UV SpotRobatechSnel BVJolfixhttp://www.ipexgroup.com/http://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/http://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/