Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixhttp://www.ipexgroup.com/http://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/http://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Nieuws

 • Door je knieën op Contiweb’s Thallo Discovery Day

  VERPAKKINGMEDIA - Contiweb’s Thallo Discovery Day kón niet toepasselijker, zo kort na LabelExpo, waar het accent lag op flexibele verpakkingen. Dr.Sean Smyth was ingevlogen om in Boxmeer dat -èn de verdienstelijkheid van Contiweb’s Thallo daarvoor- onweerlegbaar voor gasten te beargumenteren.

 • De toekomst van print volgens Probo op DDW

  Bij de stand ‘Print the future’ ontdekken bezoekers van de Dutch Design Week (DDW) hoe innovatief en duurzaam print kan zijn. De invloed van print op design. Niets is wat het lijkt... Het bericht De toekomst van print volgens Probo op DDW verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Amsterdamse liedteksten op tramhaltes

  Over geen stad in Nederland is zoveel gezongen als over Amsterdam. Om dit te eren en markeren heeft straatkunstenaar Frankey op vijf tramhaltes in de hoofdstad een aantal van deze liedteksten in beeld gebracht. Het bericht Amsterdamse liedteksten op tramhaltes verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Geen echte opvallende pieken en dalen in cijfers 2018

  BRANCHE - Het vergt altijd de nodige tijd de context van alle mogelijke cijfers vanuit de branche duiding te geven. Jos Teunen, onderzoeker bij het GOC, stelde in opdracht van het A&O fonds grafimediabranche de cijfers en conclusies samen rondom hetgeen in 2018 is gebeurd. De redactie 'componeerde' de samenvatting.

 • Workshop letterschilderen door John Downer

  Vanaf a.s. zaterdag 19 tot en met dinsdag 22 oktober komt signpainter en letterontwerper John Downer vanuit Amerika naar Amsterdam om een vierdaagse workshop te geven. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Het bericht Workshop letterschilderen door John Downer verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Koppeling CRM-systeem Salesforce en ECM-oplossing Doxis4

  Doxis4 SmartBridge voor Salesforce vormt de brug tussen Enterprise Content Management (ECM) en Customer Relationship Management (CRM). Dankzij intuïtief gekoppelde gegevens en documenten maakt de SER-oplossing het voor Salesforce-gebruikers mogelijk hun klanten een volledig spectrum van diensten te bieden. Uitgebreide mogelijkheden op het gebied van documentatie en compliance geven de klant met name op het gebied van service een voorsprong ten opzichte van de concurrentie.Lees verder »

 • DVC gaat samenwerken met Fins Flagmore

  DVC gaat samenwerken met het Finse bedrijf Flagmore. Flagmore is één van de grootste leveranciers in Scandinavië van vlag- en doekproducten. Het bericht DVC gaat samenwerken met Fins Flagmore verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Boeiend 3D Open Huis bij Mimaki 3D

  Mimaki organiseerde op woensdag 16 oktober in Diemen een 3D Open Huis. Een dagprogramma gefocust op de mogelijkheden met de Mimaki 3DUJ-553 printer. Het bericht Boeiend 3D Open Huis bij Mimaki 3D verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • ‘Automatiseren moet!’, stelt Si’bon

  Veel signbedrijven ‘harrewarren’ met de automatisering van de bedrijfsvoering, stelde Ron van Rijssel van Si’bon vorige week tijdens een Kennisevent op 10 oktober in Amersfoort. “Automatiseren moet!” Het bericht ‘Automatiseren moet!’, stelt Si’bon verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • The InkJetConference: kennis van buiten naar binnen

  EVENEMENT – 29 en 30 oktober a.s. organiseert ESMA in Düsseldorf weer haar jaarlijkse inkjetconferentie, TheIJC. Deze Engelstalige tweedaagse presentatieconferentie, gecombineerd met een tabletop-beurs, is van belang voor iedereen die wil weten hoe de stand-van-zaken is qua single- en multipass-inkjet.

meer nieuws