Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixhttp://www.ipexgroup.com/http://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/http://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Nieuws

 • Lunado in verlichte frames

  Lunado liet op Viscom in Düsseldorf zien dat het nu ook verlichte textielframes aan haar assortiment toevoegt. In dubbelzijdige en enkelzijdige uitvoering en een maatwerkproduct. Het bericht Lunado in verlichte frames verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Canon en OneVision strijden voor efficiëntie

  Canon Production Printing en OneVision werken samen om grootformaat grafische klanten verbeterde operationele efficiëntie te bieden met workflowautomatisering. Het bericht Canon en OneVision strijden voor efficiëntie verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Met Creative Suite 2020 zal Adobe wederom groeien

  TOELEVERANCIERS - Begin november introduceerde Adobe tijdens het jaarlijkse Adobe MAX event haar nieuwste versie van Creative Cloud. Natuurlijk biedt deze versie weer talloze uitbreidingen en ook nieuwe applicaties. Het abonnementenmodel bestaat sinds 2013 en blijkt zeer succesvol voor de software ontwikkelaar.

 • Signbeurs Viscom 2020: tegenvallende bezoekcijfers

  SIGNPRINT –  Werpt drupa ’20 z’n schaduw vooruit? Gezien het teruglopende bezoekersaantal vorige week aan de Viscombeurs in Düsseldorf lijkt dat zo: 25,8% minder dan in 2019. Maar ook Heimtextil minus 6.3% en PSI minus 7% bezoekers. Combibeurs PromoTex’20 kreeg een opsteker: plus 19% meer bezoekers (*). Toch bleek Viscom een smaakmakende signbeurs voor het MKB.

 • Create your future: subsidieproject inzetbaarheid

  BRANCHE - Werken aan de toekomst van bedrijf én medewerkers. Met het subsidieproject Create your future helpt het A&O Fonds Grafimediabranche je daar graag bij. Want gemotiveerde en goed presterende vakmensen vormen de basis voor gezonde en productieve bedrijven. Hoe zorg je dat jouw mensen zich ontwikkelen tot krachtige, breed inzetbare medewerkers?

 • manroland Goss kiest GWS als vertegenwoordiger

  BEDRIJVEN - Onder de naam manroland Benelux opereerden in ons land twee verschillende bedrijven: manroland Sheetfed (vellen) en manroland Goss web systems (rotatie). Beide bedrijven hebben een andere eigenaar, maar werkten in Nederland onder één dak. Dat gaat veranderen.

 • Letters buigen op tafel

  Waar voor het produceren van doosletters vaak grote letterbuigmachines worden ingezet, werd op Viscom in Düsseldorf de AccuBend Freedom gepresenteerd. Het bericht Letters buigen op tafel verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • ‘Creatieve industrie aanjager economie’

  'De creatieve industrie en ict zijn aanjagers van de economische groei in de periode van hoogconjunctuur tussen 2015 en 2018', dat concludeert Media Perspectives in de Monitor Creatieve Industrie 2019. Het bericht ‘Creatieve industrie aanjager economie’ verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Zondag sluitstuk van expositie over print

  Zondag 19 januari is de finale van de Cmd P for 2079, een futuristische reis door de wereld van print. Vier internationale kunstenaars toonden de afgelopen maanden een visie op printen in 2079. Het bericht Zondag sluitstuk van expositie over print verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • De Croon van Heerbeek plaatst Fuji plaatbelichter

  MARKETING - De in Oirschot gevestigde Drukkerij De Croon van Heerbeek investeerde onlangs opnieuw in een Fuji plaatbelichter. De keuze viel op een Fuji Luxel T-6500 thermische belichter in combinatie met chemieloze Fuji ZD platen.

meer nieuws