Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixhttp://www.ipexgroup.com/http://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/http://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Nieuws

 • Vloerstickerfolie met extreme kleefkracht

  Neschen Coating lanceert een nieuwe hight-tack vloerstickerfolie met zeer hoge kleefkracht, geschikt voor vele ondergronden, zoals beton, hout, tapijt of tegels. Het bericht Vloerstickerfolie met extreme kleefkracht verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Dscoop nieuwe internationale mediapartner

  KORT NIEUWS - Dscoop treedt toe tot de groep mediapartners van printmedianieuws. Redactioneel betekent dat voor de abonnees van printmedianieuws dat zij periodiek kennis kunnen maken met praktijkervaringen uit het 8000 leden grote wereldwijde netwerk van digital print gebruikers en ontwerpers.

 • Easy Cut Studio lanceert nieuwe editie

  Easy Cut Studio, ontwikkelaar van softwareprogramma's voor vinylsnijders, heeft een nieuwe editie van het programma Easy Cut Studio gelanceerd. Het bericht Easy Cut Studio lanceert nieuwe editie verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Hoe een bezoek aan TIV 2019 je maakbedrijf toekomstbestendig maakt

  Over een maand trapt de Technisch Industriële Vakbeurs 2019 groots af. TIV 2019 staat bekend als hét evenement voor de maakindustrie. Op 17, 18 en 19 september ervaar je hier als eerste de nieuwste producten, innovaties en trends voor je bedrijf en leer je meer over dé oplossingen voor je vraagstukken rondom productie en personeel. Veel bezoekers gingen je al voor. Heb jij je bezoek aan de TIV 2019 al gepland staan? Hieronder deel ik 3 redenen waarom een bezoek meer dan de moeite waard is.

 • Optimum Group levert stabiele waardecreatie

  VERPAKKINGSMEDIA – LabelExpo 2019 markeert een stabiele waardecreatie van labelindustrie. Zoiets blijkt ook uit private equity-interesses, leidend tot groepsvorming en -expansies van labelproducenten in Benelux en daarbuiten.

 • PostNL opent 24e pakketlocatie in Nederland

  PostNL neemt zijn vierentwintigste pakkettensorteercentrum in Nederland in gebruik. Vanuit dit nieuwe en duurzame pand van ruim 7.000 m2 aan de Zernikestraat in Dordrecht worden dagelijks gemiddeld zo’n 35.Lees verder »

 • Checklist naheffingsaanslag btw

  Vooral startende ondernemers zijn nog niet gewend aan de terugkerende btw-aangifte, constateert de Belastingdienst. Om ondernemers te helpen, biedt zij nu de checklist naheffingsaanslag. Het bericht Checklist naheffingsaanslag btw verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Innovestit Group neemt Stiply over

  Innovestit Group, specialist in het automatiseren van financiële en administratieve back-office processen, kondigt de overname van Stiply aan, specialist in digitale handtekeningen. ‘Met Stiply komen we tegemoet aan de groeiende behoefte van onze klanten om administratieve lasten verder te verlichten en mogelijke fraude tegen te gaan. Stiply draagt daarmee bij aan compliancy en efficiëntere bedrijfsprocessen’, zegt Erik van Doorn, CEO van Innovestit.Lees verder »

 • Color Concepts ondersteunt SGIA met spectrofotometer

  Color Concepts heeft een Barbieri Spectro LFP qb Automatic Reflection / Transmission Spectrophotometer geleverd aan een speciale werkgroep van de SGIA. Het bericht Color Concepts ondersteunt SGIA met spectrofotometer verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Succesvolle innovaties bij Insad Grafisch

  TOELEVERANCIERS - In het voorjaar van dit jaar is Theo Basten door Insad Holding B.V. aangesteld als directeur van het in Westervoort gevestigde bedrijf Insad Grafisch. Zijn benoeming kwam voort uit het overlijden in november van 2018 van Gerard van Helsdingen. • Leestijd ca. 4 minuten Bij zijn aanstelling kreeg Theo Basten de opdracht mee […]

meer nieuws