Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixhttp://www.ipexgroup.com/http://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/http://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Nieuws

 • Wrap it!-special in december

  Zelfklevende oplossingen staan weer centraal in onze Wrap it!-special. Deze is als een katern opgenomen in Sign+ Magazine nummer 8-2019 die medio december uitkomt. Het bericht Wrap it!-special in december verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Roland IU-1000F vlakbedprinter op viscom

  Roland DG toont zijn nieuwe IU-1000F grootformaat UV-vlakbedprinter op Viscom Düsseldorf. Maar er zijn meer printoplossingen te zien, zoals de TrueVIS-serie. Het bericht Roland IU-1000F vlakbedprinter op viscom verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Carl Icahn drijft de spot met directie van HP

  FINANCIEEL - Het was slechts een kwestie van geduldig afwachten totdat de 'aanvallende' aandeelhouder van zowel Xerox als HP, Carl Icahn weer van zich zou laten horen in de media rondom de overnamepogingen van Xerox om HP over te nemen.

 • Probo neemt zeilmakerij Steegstra over

  Met de overname van zeilmakerij Steegstra haalt Probo nog meer vakmanschap en expertise in huis. Hierdoor zijn meer complexe afwerkingen mogelijk en wordt de productietijd verkort. Het bericht Probo neemt zeilmakerij Steegstra over verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • ‘Van pizzaresten kunnen we geen papier maken’

  MILIEU - De Federatie Nederlandse Oudpapier Industrie (FNOI) ziet op korte termijn geen verbetering op de markt van oud papier. De kosten gaan omhoog om 'oud papier' te recyclen en weer voor productie geschikt te maken. En China heeft de regels voor import van oud papier aanzienlijk verscherpt. Het FD sprak met John van den Heuvel van Peute Recycling.

 • Amsterdam Light Festival ‘ontregelt’

  Tot half januari vormt Amsterdam het decor voor internationale lichtkunst tijdens de achtste editie van Amsterdam Light Festival. Bezoekers kunnen het festival varend, fietsend en wandelend beleven. Het bericht Amsterdam Light Festival ‘ontregelt’ verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Nieuwe roergangers bij Nautasign

  Marco Kedde en Dennis Bouwhof zijn de nieuwe eigenaren en roergangers van Nautasign. De distributeur voor de sign- en large format printing markt, is zowel actief in Nederland als België. Het bericht Nieuwe roergangers bij Nautasign verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Meedoen aan VIGC/Keypoint Intelligence onderzoek

  PRODUCTIE INNOVATIE - VIGC uit België heeft door middel van een partnerovereenkomst met Keypoint Intelligence/Infotrends een reeks onderzoeken opgezet met betrekking tot marktinzichten en trends in de printmedia branche.

 • AIPIA WorldCongress: ‘Connected SmartPackaging’

  VERPAKKINGSMEDIA – Het wereldcongres van ‘Active & Intelligent Packaging Industry Association’ AIPIA -op 18/19 november in Amsterdam- was dit jaar volop in het teken van ‘smart tags’ met legio toepassingsapplicaties.

 • Dimix introduceert D-Line Crystal Print

  Dimix introduceert de D-Line Crystal Print, een PET-film geschikt voor watergedragen en solvent inkten. De folie is zeer krasbestendig, stelt de totaalleverancier. Het bericht Dimix introduceert D-Line Crystal Print verscheen eerst op Sign+ Magazine.

meer nieuws