Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/

Nieuws

 • Solipsis en Call2 bundelen krachten
  ICT-dienstverlener Solipsis en specialist in IT-beheer Call2 zijn een samenwerking aangegaan. De krachtenbundeling is een spin-off van het Excellence partnership dat Solipsis in oktober 2018 heeft gesloten met KPN. Call2 is onderdeel van KPN ICT Consulting en hun diensten zijn complementair aan de oplossingen van Solipsis.
  Lees verder » 22-02
 • E-factureren kan CO2-uitstoot met meer dan 30% reduceren
  Basware heeft een gedetailleerd rapport gepubliceerd over de klimaatimpact van Basware’s e-facturatiediensten. Volgens het rapport kan de overstap van papier naar elektronisch facturen de CO2-uitstoot met meer dan een derde verminderen.Het grootste deel van de CO2-reductie ten opzichte van op papier gebaseerde systemen komt door een verbeterde factuurafhandeling.
  Lees verder » 22-02
 • Screen Products Benelux prominent op beurs

  Screen Products Benelux is prominent aanwezig op Sign & Print Expo 2019 in Gorinchem. Zowel met DTG- als sublimatieprinters en een UV-printer.

  Het bericht Screen Products Benelux prominent op beurs verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  22-02
 • Primeur voor Andi Smart Print Solutions

  Bij Andi Smart Print Solutions is als eerste printbedrijf in Nederland en Europa de Océ Arizona 1380GT vlakbedprinter, inclusief rolmedia-optie, geïnstalleerd.

  Het bericht Primeur voor Andi Smart Print Solutions verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  22-02
 • Opleiden voor de creatieve industrie
  BRANCHE - De creatieve industrie is een van de snelst groeiende en invloedrijkste sectoren in Nederland. De kracht van deze industrie zit met name in het vermogen om te innoveren en waarde te creëren. Creatieve bedrijven genereren vernieuwende producten, systemen, diensten, werkwijzen, en niet te vergeten, nieuwe ideeën.  Voor de verschillende beroepen in de creatieve […] 22-02
 • Kennisprogramma Sign & Print Expo 2019

  ‘Creativiteit als basis voor innovatie’. Dat is het thema van het kennisprogramma op de eerste beursdag van Sign & Print Expo. De sprekers zijn nu bekend.

  Het bericht Kennisprogramma Sign & Print Expo 2019 verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  21-02
 • Kwaliteit postbezorging in Nederland blijft stabiel
  Vereniging Grootgebruikers Postdiensten (VGP) toont met haar jaarlijks onderzoek aan dat de kwaliteit van postbezorging in Nederland in 2018 in vergelijking met 2017 stabiel is gebleven.Het niveau van de totale dienstverlening in de postmarkt in Nederland in 2018 is vergeleken met 2017 nagenoeg gelijk gebleven. Dat geldt voor zowel de ‘bezorgzekerheid’ als de ‘bezorging op tijd’ Gemeten over een langere periode (2012 t/m 2018) is de gemiddelde landelijke ‘bezorgzekerheid’ met 0,96 procentpunten en de ‘bezorging op tijd’ met 0,45 procentpunten gestegen.
  Lees verder » 21-02
 • Slim spansysteem Smart-Sign

  Smart-Sign lanceert op de Sign & Print Expo in Gorinchem het X-Tens frame, een strak spansysteem voor doeken, waar twee jaar ontwikkeling aan vooraf ging. 

  Het bericht Slim spansysteem Smart-Sign verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  21-02
 • Slapend dienstverband wakker geschud?
  Werkgevers moeten werknemers bij ontslag een transitievergoeding betalen. Ook als de arbeidsovereenkomst wordt opgezegd omdat de werknemer twee jaar of langer ziek is. Dat wordt door veel werkgevers onredelijk gevonden. Ze hebben immers al twee jaar het loon doorbetaald. Daarom zeggen werkgevers de arbeidsovereenkomst met langdurig zieke werknemers vaak niet op. De werknemer werkt niet en de werkgever betaalt geen loon. Dat wordt een slapend dienstverband genoemd. 21-02
 • Spandex toont veelzijdigheid in Gorinchem

  Om een goede ondernemer te kunnen zijn in de signindustrie is o.a. de kwaliteit van materialen en efficiëntie in het werk erg belangrijk. En dat is precies waar Spandex een handje bij wil helpen.

  Het bericht Spandex toont veelzijdigheid in Gorinchem verscheen eerst op Sign+ Magazine.

  21-02
UV SpotRobatechSnel BVJolfixhttp://www.ipexgroup.com/http://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/http://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/