Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixhttp://www.ipexgroup.com/http://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/http://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Nieuws

 • Tweede lockdown Duitsland minder ingrijpend

  BUITENLAND - De gedeeltelijke lockdown in Duitsland heeft de tijdelijke 'opleving' in oktober niet doorgezet in de maand november. De zogenaamde bedrijfsklimaatindex daalde met een voor het seizoen gecorrigeerde 2,0 procent tot 91,0 punten. Opvallend is echter wel dat de Geschäftslage (bedrijfssituatie) wel een positieve lijn laat zien.

 • Nieuwe huisstijl MSI-Sign Group

  Met de lancering van de nieuwe website treedt MSI-Sign Group officieel naar buiten met haar nieuwe huisstijl. MSI-Sign Group - Creating Visibility. Het bericht Nieuwe huisstijl MSI-Sign Group verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Verwachtingen ‘dure’ media kanalen voor 2021 matig

  BRANCHE - Het marktonderzoeksbureau DVJ Insights deed samen met Adformatie onderzoek naar de verwachtingen omtrent bereik, effect, doelstellingen en performance van verschillende on- en offline mediakanalen in marketing. Print scoorde als 'duur kanaal' slecht. We vroegen onderzoekbureau DVJ Insights naar de verschillende onderzoeksaspecten.

 • Heeft 5G al zin of is 4G voldoende?

  Stel, je gaat sim only abonnementen vergelijken en krijgt de keuze uit 4G of 5G. Is het dan je geld waard om nu te kiezen voor 5G? Of is 4G voldoende? En kún je überhaupt wel gebruikmaken van 5G? We bespreken het in dit artikel. Het bericht Heeft 5G al zin of is 4G voldoende? verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Video’s tonen veelzijdigheid signtechniek

  De Vakgroep SignTechniek van Techniek Nederland timmert aan de weg om (zij)instromers en scholieren warm te maken voor het vak. Tijdens een webinar werden twee promotiefilms getoond. Het bericht Video’s tonen veelzijdigheid signtechniek verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Veerle Vanpanteghem bij VIGC in commercie

  PARTNERBIJDRAGE - Om haar groeiambities kracht bij te zetten, versterkt VIGC zich vanaf 1 december 2020 met Veerle Vanpanteghem die de rol van Business Development Manager zal opnemen.

 • Sign+ Awards bij winnaars bezorgd

  De Sign+ Awards 2020 werden 6 november online bekendgemaakt. De prijzen konden helaas niet live worden overhandigd, maar zijn inmiddels bij de winnaars bezorgd. Het bericht Sign+ Awards bij winnaars bezorgd verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • SI’BON: namen verplicht in UBO-register

  SI’BON wijst de bij de brancheorganisatie aangesloten bedrijven op het feit dat organisaties sinds september verplicht zijn eigenaren of personen met zeggenschap in te schrijven in het UBO-register. Het bericht SI’BON: namen verplicht in UBO-register verscheen eerst op Sign+ Magazine.

 • Crown Van Gelder groeit in twee sterke niches

  TOELEVERANCIERS - Ad Sies, marketing director bij Crown Van Gelder in Velsen-Noord zegt met de derde generatie inkjetpapier onder het merk 'Letsgo' dat de 'Total Cost of Print' lager kan zijn dan 'gewoon' offset papier op de inkjet systeem van de grote high-end printerfabrikanten.

 • Meteoriet op reclamepaneel

  In Utrecht wordt de Nederlandse release van de film Greenland op een bijzondere wijze aangekondigd. Een meteoriet lijkt te zijn ingeslagen op een reclamepaneel. Het bericht Meteoriet op reclamepaneel verscheen eerst op Sign+ Magazine.

meer nieuws