Agfa Graphics NVPrinter Xperthttp://www.tetterode.nl/http://www.beekmanstansvormen.nl/http://www.signseen.nlhttp://www.loosbv.nl/Technotape BVhttp://www.sdd.nl/http://www.zaadhof.nl/http://www.inglease.nl/
UV SpotRobatechSnel BVJolfixhttp://www.ipexgroup.com/http://www.brondrukwerkveredeling.nl/http://www.esveco.nl/http://www.robatech.nl/http://www.thesolutionshop.nl/http://www.kodak.com/go/nexpresshttp://www.drukkerijgianotten.nl/http://www.premere.nl/

Man Print & Sign wenst u een een fantastisch en succesvol 2018 toe.



Man Print & Sign wenst u een een fantastisch en succesvol 2018 toe. Om u te ondersteunen in uw zakelijk succes geven wij u de kans om zeer scherp een occasion of magazijn model aan te schaffen. Hieronder vindt u een overzicht van de huidige beschikbare modellen. Prijs op aanvraag.



Laat u voor het beste advies informeren door één van onze productexperts via:

+31 (0) 299-39 33 90 of via een reply op deze mail.

 





























Occasion Overzicht



















RF-640

































De Roland RF-640 biedt productiviteit en betrouwbaarheid tegen een scherpe prijs. Vier kleuren en een super hoge printsnelheid.


















LEF-200

































Maximaal personaliseren, dat is wat de Roland LEF-200 als geen ander kan. De optionele primerfunctie geeft u ongekende mogelijkheden. 


















VP-300

































De Roland VP-300 heeft een gebruiksvriendelijke bediening en precisie resultaat. Daarnaast beschikt deze machine over variabele druppel technologie. Deze machine kan zowel printen als snijden.


















SG-300

































De Roland TrueVIS SG serie is interessant voor u wanneer u als starter op zoek bent naar een alleskunner of gewoon uitbreiding wilt van uw huidige machinepark. 


















VG-640

































De Roland TrueVIS VG-640 is de toekomst van printen en snijden. Nieuwe printkoppen en snijtechnologie met oersterke degelijkheid. Een totaal re-design zorgt voor een optimaal en veelzijdig resultaat.


















Take Up Unit TU2-64 (60 Inch)

































Automatisch Take-Up systeem voor VG-640 & VS-640. Zorgt voor een accurate mediatoevoer zodat u zorgeloos kunt printen. Geschikt voor zware rollen. Let op: printer niet inbegrepen.

















Laat u voor het beste advies informeren door één van onze productexperts via:

+31 (0) 299-39 33 90 of via een reply op deze mail.
















BEL MIJ TERUG
















 

















Magazijn Uitverkoop



















XR-640

































De Roland XR-640 machines levert topkwaliteit, betrouwbaarheid en geavanceerde functionaliteiten tegen een buitengewone prijs. 


















EJ-640

































De Roland EJ-640 blinkt uit in kostenefficiëntie en productiviteit. Natuurlijk kunt u altijd vertrouwen op de degelijkheid van Roland.


















DTG Texjet Echo

































De Texjet Echo printer is de ideale oplossing voor een lage investering met een hoge productiecapaciteit. Een unieke combinatie van hardware, software en inkt.

















Laat u voor het beste advies informeren door één van onze productexperts via:

+31 (0) 299-39 33 90 of via een reply op deze mail.
















BEL MIJ TERUG




meer nieuws